Otroške plenice, robčki, darilni program

O spletni trgovini Pogoji nakupovanja
Vračilo izdelkov
Varstvo osebnih podatkov Reklamacije Nasveti in novice

Priporočamo

Vračilo izdelkov

V primeru, da ste prejeli blago, ki vam ne odgovarja, ga bomo zamenjali z drugim ali vam povrnili celotno kupnino. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v originalni embalaži. Z originalnim računom ga vrnete v roku 15 dni od prevzema blaga oz. obvestila o odstopu od naročila, katero posredujete na eNaslov trgovina@plenice.si. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun v roku 15 delovnih dni po dospelem blagu. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od nakupa, je neposreden strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
 

Reklamacija
Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno posredoval, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.
 

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je paket fizično poškodovan v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket prinesete na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ste ga prejeli (brez da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času. Velja za pakete poslane po Pošti Slovenije.

Otroške plenice, robčki, darilni program

RAINNI d. o. o. sonna.com.ua
Tržaška cesta 401
SI - 1000 LJUBLJANA

Telefon:
+386 31 32 62 77

E-mail:
trgovina@plenice.si
marketing@plenice.si 

coupona.com.ua

O spletni trgovini

O spletni trgovini

Pogoji nakupovanja

Vračilo izdelkov

Varstvo osebnih podatkov

Reklamacije

Nasveti in novice

Najbolj iskane kategorije

DARILNI PROGRAM  |  OTROŠKE PLENICE  |  PAMPERS  |  

Informacije in naročila

031 32 62 77

E-pošta: trgovina@plenice.si

© Plenice.si, 2023, Produkcija: Interplanet